Ultrarövid terápiás konzultáció (UT)

• Személyesen és Online

 

„Till Adél az általam kiemelten ajánlott konzulensek körébe tartozik. Személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken.
Fordulj Adélhoz bizalommal – jó szívvel ajánlom!”
Dr. Buda László

Ultrarövid terápiás konzultáció (UT)

Személyesen és online

„Till Adél az általam kiemelten ajánlott konzulensek körébe tartozik. Személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken.
Fordulj Adélhoz bizalommal – jó szívvel ajánlom!”
Dr. Buda László

„Különleges élményben volt részem, kicsit izgultam is az elején, hogy egy ilyen intim, bizalmi közeget hogyan lehet egyetlen ülés során megteremteni. Adéllal első pillanattól kezdve éreztem ezt. Ahogy nézett, ahogy rám figyelt, ahogy hagyta, hogy mondjam, vagy hagyta, hogy hallgassak és megéljek ott bármit. Mindvégig éreztem az erős és óvó támogatást Részéről.

Azt éreztem, hogy segítő érdeklődés vezérli és elfogad engem úgy, ahogy érkeztem, bármi jöjjön is ki belőlem. Biztonságban éreztem magamat Adéllal.

Finom, észrevétlen terelgetéseivel felszabadító volt kimondani olyan mondatokat, amiket eddig nem tettem, rálátni helyzetekre, kapcsolatokra egy egész más perspektívából, meglátni új felismeréseket, amik annyira evidensnek tűnnek, de eddig képtelen voltam meglátni azokat vagy közel menni azokhoz.

A búcsúzásnál Adél megölelt, ez meglepő volt számomra, váratlan, de jól esett, támogatóan hatott és ERŐT adott. Meg is hatódtam, nagy melegség töltött el. Bár nagyon nehéz és kimerítő volt az ülés, gyengédséggel és óriási szeretettel gondolok vissza az ülésre és Adélra. Köszönöm.” Zsófi.

• Mi az Ultrarövid Terápia®?

„Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépéseket tenni a vágyott változás felé.”
Bővebben: www.ultrarovidterapia.hu

 

• Mikor érdemes az Ultrarövid terápiás konzultációt választanod?

Az Ultrarövid terápiás konzultációt akkor ajánlom Neked, ha tapasztalatod szerint a kommunikáció alapú önismereti utat hatékonyabbnak érzed a mentális és érzelmi fejlődésedet szolgáló úton és jobban kedveled azokat az eszközöket, melyekkel gyorsabban előhívható megoldásokat találsz.

Ha olyan életedet megakasztó, feladattal állsz szemben, amire megoldást csak részben vagy még egyáltalán nem találtál és érzékelésed azt jelzi, hogy egy korábbi életeseményedből származó minta elengedése lehet a válasz a kérdésedre az Ultrarövid terápiás konzultáció tökéletes választás.
Ez érvényes akkor is, ha testi tüneted akadályoz és kialakulásának az okára szeretnél rájönni.

A rendszer gyakorlatilag bármilyen feladat, elakadás kibogozására alkalmas megoldás. Nagyfokú szabadsággal és toleranciával kezeli az általad hozott témákat, eszközei rugalmasan alkalmazkodnak az éppen akkori mentális és érzelmi állapotodhoz. A személyre szabottsága által a témák meghatározásában Te vagy az irányító, én, mint konzulens a figyelmemmel és szakértelmemmel kísérem a folyamatod és adok szelíden mégis célorientált iránymutatástmutatást a megoldáshoz vezető úton.

 

• A leggyakoribb témák, amivel megkereshetsz

Az alábbiakban felsorolt témák időről időre felbukkannak a konzultációkon. Ha a felsorolásban nem is találod meg azt, ami most leginkább foglalkoztat Téged, bizalommal felteheted a kérdéseidet telefonon vagy írhatsz nekem levelet.

Gyermekkori minták – „Anyám azt mondta, hogy… és azóta is legyengít ez a mondat.”
Gyász – „Nem mondtam el, amit el kellett volna…”
Abúzálás – „Miért történt ez velem?” „Nem tudok megbocsátani.”
Kapcsolatok, kapcsolódások – „Nehezen vagy egyáltalán nem tudok kapcsolódni.”
Párkapcsolat – „Nem tudok feloldódni a párkapcsolataimban.” „Nem találok párt magamnak.”
Testi tünetek –
„Újra és újra megbetegítem magam.” Tartósan beteg vagyok.”
Vonzások és választások – „Nehezen tudok dönteni és ez hátráltatja az életem.” „Nem tudom kihasználni a lehetőségeimet.”
Önbizalom, önértékelés, testkép zavarok
Nőiességgel, változó korral kapcsolatos témák – „Nem élem meg a nőiességem.” „Nincs intimitás az életemben.” „A változó korral, tényleg megváltozott minden.”
Karrier kérdések – „Nem tudom pénzre váltani a tehetségem.”

 

• Gyors – Mély – Hatékony

Bizonyára éltél már meg az életedben olyan pillanatod, hogy „összeállt a kép” és azonnal képes voltál meghozni a döntést.
Hogy mi ennek a feltétele? Rendelkezésedre kell álljon minden olyan információ, ami szükséges ahhoz, hogy kimondd a végszót.
Van, hogy ez hosszabb időt vesz igénybe, mert egy általad igazságnak vélt minta vagy minták akadályoznak abban, hogy meglásd a valóságot. Így csak az összekuszálódott szálakat látod.
Az UT folyamatban nagyon fókuszáltan törekszünk arra, hogy az általad fontosnak tartott témában koncentráltan gyűjts össze minden olyan valós ismeretet, ami támogatja azt, hogy képes legyél állástfoglalni, azaz meghozni egy döntést. Hogy megtaláljuk azt a gubancos szálat, ami összezavarja a rendet.

Az a célunk, hogy minél hatékonyabban, emellett semmit nem siettetve jussunk el ide, és érdemi változást, elmozdulást érjünk el a helyzethez való hozzáállásban, vagy megoldásában.
Tesszük mindezt úgy, hogy az adott téma legmélyebb rétegeibe juthass, ezáltal közelebb kerülj az általad elképzelt célodhoz.

 

 

• Hogyan zajlik?

A konzultáció első felének fókusza annak a Számodra éppen aktuális témának a felfedezése, kifejezése, ami éppen akkor a legtöbb figyelmedet kéri. Kb. 45-60 perc áll rendelkezésünkre, hogy miközben a történetedet meséled, kirajzolódjon Számodra, hogy melyik az a legfontosabb szál, amivel érdemes dolgoznod. Az ehhez kapcsolódó mentális és érzelmi viszonyulásodat alapul véve megyünk tovább és választod majd ki azokat a szereplőket, akiket a konzultáció második felében érdemesnek tartasz majd megszólítani.

A második rész egy helyzet gyakorlat, melyben lehetőséged lesz arra, hogy nem pusztán „róluk”, hanem „hozzájuk” beszélve mondd ki a Benned megszólaló gondolatokat, elképzelj és láss egy más képet a kettőtök viszonyáról, kapcsolódásáról és hozz egy döntést, amivel elégedetten tudsz továbblépni.

 

• Érdemes-e többször alkalmazni az Ultrarövid terápiás konzultációt?

A tapasztalat szerint egy-egy téma feldolgozásához egy konzultáció elegendő, mert végigvisszük a teljes folyamatot a történettől a feldolgozáson keresztül egy érdemi döntésig. Így amennyiben lezajlott egy érdemi változás Benned az ehhez a témához kapcsolódó viszonyod megváltozik.  Természetesen, ha mégis maradt Benned kérdés, gondolat, úgy lehetőséged van a további konzultációkra is, azonban mivel a következő találkozón már más hozzáállással viszonyulsz a témához arra törekszünk, hogy egy másik szintre emelve egy különálló egységként kezeljük a következő konzultációt.

Ha méginkább stabilizálni és fenntarthatóvá akarod tenni az az állapotot, ahova eljutottál a döntésed során lehetőségként ajánlom Neked a Kísérő beszélgetéseket. 

 

Ha szívesen olvasnál még az UT-ról, a saját életemre való hatásáról megosztottam pár gondolatomat, melyek összegződtek bennem az alatt az idő alatt, amióta foglalkozom az UT rendszerével.  Talán ad majd Neked is egy tágabb rálátást arra, hogy hogyan is zajlik egy UT konzultáció, bizonyos elemei, milyen átrendeződést teremthetnek a folyamatban, ha választod, milyen hatással lehetnek a saját életedre. Ezen a linken találod az írásokat: Gondolatok az UT-ról

UT konzultáció – bemutató videó

UT konzultáció
bemutató videó

Online UT konzultáció – bemutató videó

Online UT konzultáció
bemutató videó

Visszajelzések

Visszajelzések

Eszter

„Elmondhatatlanul hálás vagyok Neked.
Köszönöm a szeretetteljes fogadtatást, a türelmet, a figyelmet, a bizalmat. Bámulatos, ahogy a kusza gondolat- és történetfoszlányokból azonnal azonosítottad a lényeget, ahogy bevezettél a felszabadító térbe, ahol a mélyen szunnyadó érzések és gondolatok mondatokká formálódva hirtelen a felszínre törtek. Ezen a téren még soha életemben nem áradt belőlem így a szó, és nem volt részem ilyen szédületesen gyors megértés-élményben.”

Levente

„Itt nem érhet téged semmi baj”, azt sugárzod, hogy arra megyek, amerre te indulsz.
Ezért jegyeztem meg, hogy ott tartottad az én dühösségemet, amilyen formában bennem volt, nem volt célod, hogy kifejezzem annak egészében, hanem csak addig tartottad meg, amíg arra szükség volt, hogy tudjunk vele dolgozni. És azt meg kordában…”

További visszajelzések

További visszajelzések

Az UT és én

 

Több, mint négy éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közeli munkatársakén. 2023-tól az Ultrarövid terápiás konzulens képzés oktatói csapatának is tagja vagyok.
Az Ultrarövid Terápia® ​(UT) László alkotása, ez az a módszer, amit közel 10 éve használ saját praxisában az egyéni konzultációk során.

A közös munka során megtapasztaltam mindannak hatását is ahogyan László dolgozik és ahogyan átadja a tudást a konzulens képzés résztvevőinek. Óriási élmény közel lenni a forráshoz, első kézből  kapni információt a rendszerről annak megalkotójától.

Az UT zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

Energetikája azonnal befogadható volt számomra, technikai rendszere remekül illik a már általam addig is használt kommunikációs technikákhoz.

Gondolatok az UT-ról

Az UT és én

 

Több, mint négy éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közeli munkatársakén. 2023-tól az Ultrarövid terápiás konzulens képzés oktatói csapatának is tagja vagyok.
Az Ultrarövid Terápia® ​(UT) László alkotása, ez az a módszer, amit közel 10 éve használ saját praxisában az egyéni konzultációk során.

A közös munka során megtapasztaltam mindannak hatását is ahogyan László dolgozik és ahogyan átadja a tudást a konzulens képzés résztvevőinek. Óriási élmény közel lenni a forráshoz, első kézből  kapni információt a rendszerről annak megalkotójától.

Az UT zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

Energetikája azonnal befogadható volt számomra, technikai rendszere remekül illik a már általam addig is használt kommunikációs technikákhoz.

Gondolatok az UT-ról

Technikai információk

Technikai információk

A konzultáció időtartama: 100-120 perc
A konzultáció díja: 44 000 Ft

Személyes konzultáció: 1023 Budapest, Ürömi u.
Online konzultáció: Skype

Időpont lehetőség: 1-2 napon belül

Bejeletkezés: +36 20 57 17 826

A konzultáció előtt, lehetőséged van megosztani velem a gondolataidat, ezt megteheted telefonon is és e-mailben is.
Ha maradt kérdésed az Ultrarövid terápiás konzultávióval kapcsolatban, vagy bármilyen további információra van szükséged írhatsz nekem.
Ha a telefonbeszélgetést választod szívesen fogadom a hívásod.

Telefon

+36 20 57 17 826

E-mail

info@tilladel.hu

Cím

1023 Budapest,
Ürömi u.

Ultrarövid terápiás konzulens képzés indul
2023. szeptember 7-én

20 nap intenzív, önismereti és szakmai fejlődést segítő gyakorlatias képzés

Ez a tanfolyam Neked szól, ha egy vagy több érvényes Rád az alábbiakból:
– emberekkel foglalkozol egyéni konzultációs formában (vagy ezt komolyan tervezed), és szükséged van egy jól használható eszköztárra
– lelkesít a gondolat, hogy rövid, de intenzív konzultációs folyamatokban érdemi felismerésekhez és változásokhoz segítsd a hozzád fordulókat
– fontos számodra, hogy egy pszichológiailag jól megalapozott – de nem pszichoterápiás – módszert tanulj
– értékeled, hogy szűk 1 év alatt elsajátíthatod az Ultrarövid terápiás konzultáció módszertanát

A képzésről bővebben