Ultrarövid terápiás konzultáció (UT)

Gyors – Mély – Hatékony

 

Személyesen és online

 


“Till Adél az általam kiemelten ajánlott konzulensek körébe tartozik. Személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken.
Fordulj Adélhoz bizalommal – jó szívvel ajánlom!”
Dr. Buda László

Mi az Ultrarövid Terápia®?

 

“Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépések tenni a vágyott változás felé.”
Bővebben: www.ultrarovidterapia.hu

 

Célja

Az Ultrarövid terápiás önismereti beszélgetéseknek a célja, hogy minél hatékonyabban és lehetőség szerint rövid idő alatt érjük el azt, a Számodra még a megoldás keresés fázisában lévő témát, ami abban a pillanatban a legjobban foglalkoztat és érdemi változást, elmozdulást érjünk el a helyzethez való hozzáállásban, vagy megoldásában.

Tesszük mindezt úgy, hogy az adott téma legmélyebb rétegeibe eljutva minél több információ birtokába juthass és közelebb kerülj az általad elképzelt célodhoz.

 

Mikor érdemes az Ultrarövid terápiás konzultációt választanod?

Az Ultrarövid terápiás konzultációt akkor ajánlom Neked, ha tapasztalatod szerint a kommunikáció alapú önismereti utat hatékonyabbnak érzed a mentális és érzelmi fejlődésedet szolgáló úton és jobban kedveled azokat az eszközöket, melyekkel gyorsabban előhívható megoldásokat találsz.

A rendszer gyakorlatilag bármilyen feladat, elakadás kibogozására alkalmas megoldás. Nagyfokú szabadsággal és toleranciával kezeli a kliens által hozott témákat, eszközei rugalmasan alkalmazkodnak az adott személy mentális és érzelmi állapotához. A személyre szabottsága által a témák meghatározásában Te vagy az irányító, a konzulens a figyelmével és szakértelmével kíséri a folyamatot és ad célorientált útmutatást a megoldáshoz vezető úton.

 

Hogyan zajlik?

A konzultáció első felének fókusza annak a Számodra éppen aktuális témának a felfedezése, kifejezése, ami éppen akkor a legtöbb figyelmedet kéri. Kb. 45-60 perc áll rendelkezésünkre, hogy miközben a történetedet meséled, kirajzolódjon Számodra, hogy melyik az a legfontosabb szál, amivel érdemes dolgoznod. Az ehhez kapcsolódó mentális és érzelmi viszonyulásodat alapul véve megyünk tovább és választod majd ki azokat a szereplőket, akiket a konzultáció második felében érdemesnek tartasz majd megszólítani.

A második rész egy helyzet gyakorlat, melyben lehetőséged lesz arra, hogy nem pusztán “róluk”, hanem “hozzájuk” beszélve mondd ki a Benned megszólaló gondolatokat, elképzelj és láss egy más képet a kettőtök viszonyáról és hozz egy döntést, amivel elégedetten tudsz továbblépni.

 

Érdemes-e többször alkalmazni az Ultrarövid terápiás konzultációt?

A tapasztalat szerint egy-egy téma feldolgozásához egy konzultáció elegendő, hiszen amennyiben érdemi változás zajlott Benned az ehhez a témához kapcsolódó viszonyod megváltozik.  Természetesen, ha mégis maradt Benned kérdés, gondolat, úgy lehetőséged van a további konzultációkra is, azonban mivel a következő találkozón már más hozzáállással viszonyulsz a témához arra törekszünk, hogy egy másik szintre emelve a történet folytatásként kezeljük a következő ülést.

UT konzultáció – bemutató videó

Visszajelzések

“Itt nem érhet téged semmi baj”, azt sugárzod, hogy arra megyek, amerre te indulsz.
Ezért jegyeztem meg, hogy ott tartottad az én dühösségemet, amilyen formában bennem volt, nem volt célod, hogy kifejezzem annak egészében, hanem csak addig tartottad meg, amíg arra szükség volt, hogy tudjunk vele dolgozni. És azt meg kordában…”

Levente

“Elmondhatatlanul hálás vagyok Neked.

Köszönöm a szeretetteljes fogadtatást, a türelmet, a figyelmet, a bizalmat. Bámulatos, ahogy a kusza gondolat- és történetfoszlányokból azonnal azonosítottad a lényeget, ahogy bevezettél a felszabadító térbe, ahol a mélyen szunnyadó érzések és gondolatok mondatokká formálódva hirtelen a felszínre törtek. Ezen a téren még soha életemben nem áradt belőlem így a szó, és nem volt részem ilyen szédületesen gyors megértés-élményben.”

Eszter

Technikai információk

A konzultáció időtartama: 90-120 perc
A konzultáció díja: 33 000 Ft

Személyes konzultáció: 1023 Budapest, Ürömi u.
Online konzultáció: Zoom

Időpont lehetőség: 1-2 napon belül

Bejeletkezés: +36 20 57 17 826

A konzultáció előtt, lehetőséged van megosztani velem a gondolataidat, ezt megteheted telefonon is és e-mailben is.

Ha maradt kérdésed az Ultrarövid terápiás konzultávióval kapcsolatban, vagy bármilyen további információra van szükséged az info@tilladel.hu e-mail címre írhatsz nekem.

Ha a telefonbeszélgetést választod szívesen fogadom a hívásod.

Cím

1023 Budapest,
Ürömi u.

Telefon

+36 20 57 17 826

Email

info@tilladel.hu

Az UT és én

 

 

 

 

Több, mint három éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közeli munkatársaként, ezáltal megtapasztalva mindannak hatását is, amivel, és ahogyan ő dolgozik. Az Ultrarövid Terápia® ​(UT) László alkotása, ez az a módszer, amit közel 10 éve használ saját praxisában az egyéni konzultációk során.

Az UT zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

Energetikája azonnal befogadható volt számomra, technikai rendszere remekül illik a már általam addig is használt kommunikációs technikákhoz.

Till Adél
+36 20 57 17 826

Az UT és én

Több, mint három éve dolgozom
Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közeli munkatársaként, ezáltal megtapasztalva mindannak hatását is, amivel, és ahogyan ő dolgozik. Az Ultrarövid Terápia® ​(UT) László alkotása, ez az a módszer, amit közel 10 éve használ saját praxisában az egyéni konzultációk során.

Az UT zseniálisan és a legjobb értelembe véve egyszerű, mégis nagyon hatékonyan képes emberi életek nehézségeit kezelni, oldani mély traumákat, új információkat adni a pozitív változáshoz, önismereti fejlődéshez.

Energetikája azonnal befogadható volt számomra, technikai rendszere remekül illik a már általam addig is használt kommunikációs technikákhoz.

Till Adél
+36 20 57 17 826