UT – Visszajelzések

UT
Visszajelzések

Annamária

Annamária

Kedves Adél!

Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat a vasárnapi találkozásunk alkalmával megélt mértetetlen bizalmadért, elfogadásodért, megértésedért és támogatásodért!
Hálásan köszönöm, hogy segítettél ránézni arra, hogy miért is éreztem azt, hogy mérhetetlenül elakadtam életem minden területén, kapcsolataimban, karrieremben, hogy miért is éreztem magam oly fájdalmasan egyedül eddigi életemben, és miért jöttek már hosszú ideje a súlyosság minden skálájàn megjelenő betegségek, és egyéb testi tünetek, hogy mennyire is igyekeztem öntudattalanul, erőt nem kímélve önmagam belülről elégetni. 
Köszönöm, hogy rá tudtam nézni arra, hogy milyen sokszor éltem át ezt gyerekkoromban, ahol a kapun kívül példás család képét kellett mutatni, ugyanakkor a kapun belül a poklok poklát éltem meg agresszív, bántalmazó, alkoholista apám és csalódott, kiábrándult, fáradt, fásult anyám házasságában. A kapunk kívül mutatott világ a kapun belül hamvaiba hullt.
Köszönöm hogy segítségeddel megtalálhattam azt a rémült, halk 12 éves kislány önmagam, és kézen fogva őt, biztatva, szeretettel átöltelve, szívembe fogadva őt kiléphettem vele gyerekkorom sötétségéből, ridegségéből, az otthonom hamvaiból, a meleg, életet adó napfényre, mérhetetlenül megkönnyebbülve, mosolyogva, izgalommal elindulva az élet szépségeinek felfedezésének és megélésének útján.

 Köszönettel, öleléssel,
Annamária

Bella

Bella

Kedves Adél!

Szeretném Veled megosztani az Ultrarövid terápiás konzultációnk életemre eddig gyakorolt hatását.
Az emberi kapcsolataim negatív megélése okán fordultam Hozzád. Nevezetesen azzal, hogy szeretnék kapcsolódni, de valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis elzárkózom az emberektől, ha tehetem, mert nem tudom önmagamat adni, nem tudom a határaimat meghúzni. A konzultáció eredményeként megszületett bennem egy döntés, hogy felszabadítom magam a gyermekkori mintázataim, a „legyek mindig jó kislány” elvének követése alól. A konzultációt követő néhány hét elteltével arra lettem figyelmes, hogy a kapcsolataimban tudattalanul meghozok olyan döntéseket, amelyekben már a saját érdekeimet veszem figyelembe, felvállalom ezáltal a konfliktusokat is, kiállok magamért, képes vagyok lezárni számomra kényelmetlen kapcsolatokat, képes vagyok felvállalni emberek rosszallását, ha nem felelek meg nekik. Ezt felismerve, ennek lehetőségét és felszabadultságát megérezve, most már tudatosan is igyekszem figyelni a saját igényeimre, a határaimra, ezek felvállalására.
Nehéz és fájdalmas volt szembe néznem a múltban gyökerező kapcsolataimmal, de nem hagytad, hogy feladjam. Ezúton is nagyon köszönöm Neked az együtt érző és kitartó hozzáállásodat.
Szeretettel, Bella

Szilvi

Szilvi

„Az első, amit szeretnék megemlíteni az a figyelem, amivel voltál felém, annak is a minősége. Kereshetném rá a szavakat, de szerintem pontosan tudod, hogy miről beszélek. És ehhez hozzátenném még azt a fajta szelíd és szeretetteljes kommunikációt, amivel szóltál hozzám. Ez a kettő így, ahogy van, elképesztő. Sok jó terapeutához járok, jártam, sok jó tapasztalásom van és sokat nem tudok az UT-ról, nem tudom, hogy ez a te sajátod vagy az UT-é, de lenyűgöző.

A téma választás… bennem volt ez a kérdés már két-három héttel korábban is. Gondoltam is rá, hogy a kezelés elején bedobom, mint témát, végül maradtam annál, amit egy hónappal ezelőtt emailben megbeszéltünk. Aztán mégis tű pontosan ide kerekedtünk ki. Számomra ez is elképesztő, ahogy ott volt bennem ez a téma és Te tű pontosan rátaláltál vagy rávezettél a kérdéseiddel. Úgyhogy le a kalappal és nagyon köszönöm, mert bár nem hoztam be, ez volt számomra most a legfontosabb.

Annyit említenék még meg, hogy meglepően mélyre ment. Szerencsére van rutinom ebben, de ilyen mélyre évek óta nem mentem. Nem is tudom mennyi volt ez, 60-75 perc? Azt tapasztalom, hogy hozzám közelebb állnak a testfókuszú módszerek, de ez az érzés, ez a fizikai érzet, amikor tudom, hogy ez most nagyon betalált a lelkembe és ott változtatott valamit, ott mozgatott valamit vagy ott csinált valamit. Már jó ideje nem éreztem ilyet. Döbbenetes… Hazajöttem és szinte azonnal elaludtam. Szerintem órákat aludtam, nagyon mélyen, nagyon nyugodtan és nagyon kisimultan. Ilyen sem volt már nagyon régóta velem. És amikor felébredtem, akkor éreztem leginkább ezt a lelki mélységet, akkor volt meg leginkább az a fizikai érzet a testemben, hogy huh, ez most valamit átalakított.

Úgyhogy nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm. Álmomban sem gondoltam volna, hogy idáig eljutok.”

Ági

Ági

Drága Adél,
Hosszú idő telt el, és sokszor gondoltam rá, hogy illő lenne jeleznem a változásokat. Tegnap azonban olyan impulzus ért, ami miatt „tollat ragadtam”.
Hajmosás, öltözés után, indulás előtt egy pillanatra belenéztem a nagy tükörbe, és kicsúszott a számon, hogy De szép vagyok! Ez hatalmas, katartikus élmény nekem! Az az érzés, amikor valamire úgy nézek, hogy csak csodálom, örömmel tölt el, úgy jó, ahogy van. Ezt éltem meg abban a pillanatban – magammal. Talán csecsemőként érezhettem ezt utoljára.
Ősz óta változó érzéseim voltak: először, hogy már nem utálom a tükröt, aztán tetszettek a ruháim, tetszettem magamnak a ruháimban, majd szeretettel végig tudtam simítani magamat edzés előtt, és megköszönni a drága, szép testemnek, hogy hurcol ide-oda, jól érezhetem magam. Kezdtem örömmel tekinteni magamra. Szándékosan mondtam szépet magamnak.

És most úgy érzem, nagyon rendben vagyok.

Hálásan köszönöm az őszi kísérést, a türelmedet, tapintatot és bátorítást.
Áldásom legyen Veled! Ölellek, Ági”

Karina

Karina

„Lezárás. 44 éve eltemetett mocsok, bűz, szenny exhumálása. Egy ártatlan, tiszta gyermeki lélek kihantolása a bűn és bűnhődés pusztító, önsorsrontó terhe alól, hogy végre újra életre kelhessen, ami egyszer ép és érintetlen volt. Mikor még boldogan akasztotta a fülére a romlatlan cseresznyeikreket. A kedvenc hajgumiját is piros cseresznyepár díszítette, amivel édesanyja pajkos fürtjeit két huncut copfba összefogta. Az idilli emlékképet Adél, a választott UT konzulens adta vissza számára egy szeletként az elvesztett gyermeki világából, az ártatlanság korszakából. Kerek 4 év jutott neki.
A később újra és újra menetrendszerűen megérkező abúzusról csak 49 évesen tudatosult benne, hogy mi is történt vele valójában, annak az összes velejárójával együtt; Egy látszólag teljesen nem odavágó munkahelyi krízis hatására. Nem értette, miért tartja elviselhetetlennek az auditot, és miért érzi úgy minden egyes ellenőrzésnél, mintha testnyílásmotozást hajtanának végre az auditorok. Míg rá nem ébredt a tudattalan szavakban testet öltő üzenetére és egy négyéves korában történt eseményre, amellyel együtt még további kettőt is elérhetetlen mélységben temetett el magában. Addigi életét az önfeladás, az önszabotázs, az önkontroll túlzásba vitele, máskor annak teljes hiánya határozta meg. A téma nehezen emészthető, és valami miatt úgy érezte, egy helyen teheti le nyugodt szívvel. Adélnál.”
Most itt vagyok, újra tisztán, megmosdatva, a fenti rólam szóló általam írt leírásban kellő távolságból és mély megértéssel szemlélve a velem történteket.
Köszönöm neked Adél, hogy AD-tál, hogy ÉL-hessek.”

Zsófi

Különleges élményben volt részem, kicsit izgultam is az elején, hogy egy ilyen intim, bizalmi közeget hogyan lehet egyetlen ülés során megteremteni. Adéllal első pillanattól kezdve éreztem ezt. Ahogy nézett, ahogy rám figyelt, ahogy hagyta, hogy mondjam, vagy hagyta, hogy hallgassak és megéljek ott bármit. Mindvégig éreztem az erős és óvó támogatást Részéről.
Azt éreztem, hogy segítő érdeklődés vezérli és elfogad engem úgy, ahogy érkeztem, bármi jöjjön is ki belőlem. Biztonságban éreztem magamat Adéllal.
Finom, észrevétlen terelgetéseivel felszabadító volt kimondani olyan mondatokat, amiket eddig nem tettem, rálátni helyzetekre, kapcsolatokra egy egész más perspektívából, meglátni új felismeréseket, amik annyira evidensnek tűnnek, de eddig képtelen voltam meglátni azokat vagy közel menni azokhoz.

A búcsúzásnál Adél megölelt, ez meglepő volt számomra, váratlan, de jól esett, támogatóan hatott és ERŐT adott. Meg is hatódtam, nagy melegség töltött el. Bár nagyon nehéz és kimerítő volt az ülés, gyengédséggel és óriási szeretettel gondolok vissza az ülésre és Adélra. Köszönöm.”

M.M. 18 éves

Szia Adél! Nagyon szépen köszönöm a segítséged! És nagyon örülök hogy megismertelek! ☺️

Egyből megfogott a környezet ahova becsöppentem, Adél személye és hangja rögtön biztonságot sugárzott. Amikor elkezdődött a terápia nem is gondoltam volna, hogy mennyi minden kimondatlan dolog és érzelem fog a felszínre jönni bennem. Adél még a fél szavaimból is pontosan értette, hogy mit szeretnék közölni és mire van szükségem. A terápia második része után felszabadultabbnak és célirányosnak éreztem magam. Az eddigi beragadt helyzetemnek Adél egy löketet adott, amivel el tudok indulni és olyan lépéseket tehetek ami Nélküle nem sikerülhetett volna!

Anna

„És elkezdődik a „vallatás”. Igen. Szelíden. Okosan. Kedvesen. Szépen. Mintha egész életében ezt csinálta volna. Az Adél. Ultrarövid terápiás konzulens. Így született, hogy érti és tudja az embert. Megtalál, belém talál, átlát rajtam egy pillanat alatt. (…)

Elbúcsúzom. Gyorsan szeretnék elmenni, nem akarok beszélgetni. Ezt is érti, mert ezt is érzi. Elköszönünk. Az Adél és én. Hazafelé pedig azon gondolkozom, amit biztosan tudok, hogy hogyan látott át rajtam? Mert segített, az biztos. Az akadályoztatásból az elmozdulásba. Meglökött. Ezt érzem. És mindenkinek segíteni fog, aki hozzá fordul, mert érzi és tudja az embert. Mert így született az Adél, hogy szeret. Ezzel a céllal jött a világra, hogy szeret.”

Eszter

„Köszönöm a szeretetteljes fogadtatást, a türelmet, a figyelmet, a bizalmat. Bámulatos, ahogy a kusza gondolat- és történetfoszlányokból azonnal azonosítottad a lényeget, ahogy bevezettél a felszabadító térbe, ahol a mélyen szunnyadó érzések és gondolatok mondatokká formálódva hirtelen a felszínre törtek. Ezen a téren még soha életemben nem áradt belőlem így a szó, és nem volt részem ilyen szédületesen gyors megértés-élményben. Szinte még most sem hiszem el, hogy ez megtörténhetett velem. Felszabadító érzés. Egy másik dimenzióba kísértél, ahol az életem legfontosabb szereplői egyszeriben a helyükre kerültek, és így én is megtalálhattam a saját helyemet. Innen egészen új alapokról folytathatom az utamat. Hatalmas erőt érzek ebben, amely segíthet, hogy a gyógyulás útjára lépjen, aztán helytálljon a testem. Köszönöm a záróakkordként kapott összefoglalót. Kincsként őrzöm minden szavadat, a szemléletes képeket, a lényegre törő gondolatokat.
Köszönettel teli szeretettel”

Mariann

„Nagyon köszönöm azt, hogy itt voltál velem, kísértél és őszintén jelen voltál. Hogy csak annyit tettél hozzá és annyiban mutattál utat, amennyiben minimálisan szükség volt és hagytad, hogy én bontsam ki a történetem.
Olyan fajta légkör és bizalom… igazi bizalom légköre van itt köztünk, amiben meg lehet nyílni, szívesen nyílik meg az ember és adja ki a legbelsőbb érzéseit is. Nagyon-nagyon köszönöm. Örülök, hogy egy ilyen kincset találtam ebben a spirituális forgatagban és az eszköztárak hirdetései között. Ez egy nagyon tiszta, egyszerű, őszinte módszer.
Idő is volt éppen elég. Legalább 2 órát voltunk együtt. Volt idő kibontani, feldolgozni és helyre tenni a dolgokat. A kibontással kezdődik… és talán ahhoz kell a legtöbb idő, hogy egyáltalán elinduljon az a valami az emberben, hogy mélyre tudjon nézni és ki is tudja azt fejezni. És ezt egyedül nem lehet, ehhez kell egy másik.
Nagyon szépen fel van építve.
Nagyon köszönöm.”

Andi

„Köszönöm neked Adél ezt az UT-t, nagyszerű cucc. Fantasztikus, hogy mennyire nagyon-nagyon jó.
Ez egy XXI. századi eszköz, gyors, hatékony, mindent elsöprő, mégis iszonyatosan mély. Csak ajánlani tudom. Gyertek Adélhoz és oldódjatok. ?
Azért szeretem ezt a fajta gyorsaságot és hatékonyságot, mert eszméletlen felszabadító. Ezen nem kell görcsölni, nem kell lamentálni hosszú-hosszú éveket, hónapokat, hogy lehet ezt így is csinálni. Valószínűleg  türelmetlen vagyok. ? Gyerünk, csináljuk meg, oldjuk meg. Nem sírdogálni hónapokig, vakarózni, itt fáj, ott fáj… Nem. Fáj valami, gond valami? Mi a megoldás? Ez fekszik nekem, hogy a megoldásra koncentrál.”

Bernadett

„Egy hete még dagadt térdekkel alig bírtam menni…
A veled való konzultáció után azt vettem észre, hogy lement a térdemről a nagy vizesedés, tök könnyen felállok, az ágyról, egy székről… Nem az volt, hogy hogy vegyek erőt… Korábban még gondolatom sem volt, hogy hogy szánjam neki magam, hogy fölkeljek annyira hasított a lábam a derekam. Annyira minden nap azt éreztem, hogy mérhetetlen hála van bennem, hogy egyszerűen eltűnt a derekamból és a lábaimból az a borzalmas fájdalom, ideggyulladás.
Előtte annyira nem volt erőm, hogy kiszálljak az autóból és most képes voltam átmenni anyukámékhoz, ahol már három hete nem jártam. Felemelkedett és jó hangulatom volt, jobb lett a közérzetem, megjött az étvágyam.?”

Andi

„Adél konzultációja nagyon hatásos volt, kitűnően vezette, jól kérdezett, és nagyon benne volt az egészben, tényleg profi volt. Hálás vagyok érte.
Bevallom őszintén, előtte kicsit tartottam tőle hogy majd nem fog működni a dolog, mert az agyammal előre sejtettem hogy mik fognak történni. Mégis amikor benne voltam a folyamatban, akkor nagyon átalakított. Volt olyan élményem, amikor tényleg azt éreztem, mintha a problémáim eltűntek volna. Legalábbis a frusztráció meg a rossz érzések tényleg. És azt éreztem, hogy visszakerültem a saját pozíciómba, ahonnan én döntök a saját boldogságomról.
A dolgok is elkezdtek kicsit jobban alakulni, persze kérdés majd hogy idővel merre alakulnak, de a lényeg hogy sokkal jobban érzem magam. ?”

Erzsébet

„Férjem halála, a mély gyász, a sok teher, amivel egyedül maradtam teljesen kibillentett az egyensúlyomból, elvesztettem a lelki békém, elfáradtam,szorongóvá és kimerültté váltam testileg, lelkileg. Az Ultrarövid Terápia segített felismerni és feloldani azokat a”bekeményedett” energetikai mintákat amik mélyen elvoltak zárva,nem tudtak a felszínre törni, meggátolva az elengedést, megbocsájtást, megújulást. Köszönöm Adélnak, hogy lehetőséget adott,hogy velem volt, és segített visszatalálni az Áramlásba.

Napról napra erősebbnek érzem magam, csökkennek a szorongásaim, Kevesebbet “vagyok”a múltban. Észreveszem a szépet és jót amit eddig nem. Újra van kedvem azzal foglalkozni, amit szeretek. Újból vannak céljaim!
Nem azt mondom, hogy egyik napról a másikra minden tökéletes, de egyre jobb, és azon vagyok, hogy így legyen! ?”

Levente

„Itt nem érhet téged semmi baj”, azt sugárzod, hogy arra megyek, amerre te indulsz. Akkor az is, aki ezt nem képes tudatosan érzékelni az is arra fog menni, és bele fog helyezkedni. Mert ott van a nagy nehézség.
És ezért jegyeztem meg, hogy ott tartottad az én dühösségemet, amilyen formában bennem volt, nem volt célod, hogy kifejezzem annak egészében, hanem csak addig tartottad meg, amíg arra szükség volt, hogy tudjunk vele dolgozni. És azt meg kordában…
Azért gondolom, hogy jól csinálod, mert e nélkül nem működik. Egy konzulensnek csak annyit szabad megnyitni, amennyit te tudsz kezelni, amit „ő tud úgy kezelni, hogy te is ott vagy”. Akkor van biztonság. Nem kértél, nem kérdeztél olyat, nem vittél olyan útra, ami nekem kívül lett volna, hozzáteszem, hogy valószínűleg akkor én meg is állok, mert rálátok magamra, nem megyek bele olyan folyamatba, amiről előre látom, hogy kívül van azon, amit tudnék kezelni. Viszont itt ez fel se merült bennem. Ezért voltam nagy-nagyon bátor.”

Dominik

Andi

Adéllal fantasztikus volt az UT ülés. Nagyon óvatosan és figyelmesen vezetett. Kiállt mellettem és éreztem, hogy bízhatok benne. Ez nagyon fontos, volt abban hogy érezzem, hogy elengedhetem teljesen a kontrollt.

Nagyon hasznos volt és óriásit segített nekem az aktuális témámmal. Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki!

Andi

„3. alkalommal választottam az UT – t , terápiás célall a bennem felmerülő konfliktus megoldásához, feloldásához!
Ismételten, gyors viszont mély és hatalmas lépéseket tettem magam fele, hogy jól legyek! Egyensúlyban legyek!
Pillanatok alatt elrepít oda ahol kuszaság van a lelkemben és kibogozásra vár !
A lehetőség, hogy kioldjuk megoldjuk evvel a rendszerrel Nekem úgy működik , mint a 3&1- ben kávé ! Apró lépések Önmagam fele és nagy ugrások az egyensúlyért!
Továbbra is csak ajánlani tudom Mindenkinek!”

Kísérő beszélgetések – Visszajelzések

Kísérő beszélgetések Visszajelzések

Eszter

„Adéllal történt eszmecseréink egy repülőgép megtervezéséhez és megalkotásához hasonlatosak.
Épp egy olyan repülőgépet építünk közösen, mellyel szárnyalni tudok majd, amikor eljön az ideje. E folyamat átélése közben Adél nem pusztán azokra az elemekre hívja fel a figyelmem, amelyek feltétlenül szükségesek, mint például a szárny vagy a hajtómű, hanem a sugárfodító és a vízszintes vezérsík szükségességére is rámutat. Olyan finom, precíziós, rejtett alkatrészekre, melyekre nem is gondoltam, holott a biztonságos üzemeltetéshez elengedhetetlenül fontosak.

Innovatív ötleteimet szeretettel és megértéssel fogadja, sőt, továbbviszi, továbbfejleszti azokat.
Mindehhez feltétlenül szükségesnek tartom megjegyezni, hogy Adél a tanulás folyamatában van. Mi lesz, ha képzett coach-ként tekint ránk? Megmondom, mi lesz. Még csak repülőgépet, hőlégballont vagy helikoptert sem kell összeállítanunk – gépezetek nélkül is szárnyalni fogunk inspiráló tevékenysége nyomán.”
Szeretettel”

Eszter

„A lehetőség, melyet Adél felajánlott első perctől kezdve nyílt és kedves volt, már megszólítása is segítő szándékról tanúskodott.

A technikai részletek egyeztetése után rögtön rá is tértünk a témára.

Találkozónkra online került sor, ám Adél olyan bensőséges hangulatot teremtett kisugárzásával, nyugodt, kedves hanghordozásával valamint kérdéseivel, melyektől baráti és szimpatikus légkörben éreztem magam.

Témavezetése ragyogó volt, beszélgetésünk során végig az engem foglalkoztató kérdésekről, előrevivő mozzanatokról tárgyaltunk. Kérdései jól irányzottak, lényegre törőek és a téma minél szélesebb feltárását segítőek voltak. Az elgondolkodtató kérdések megválaszolását Adél részéről korrekt összefoglalások követték.

Beszélgetésünk roppant kellemes volt és mindvégig oldott hangulatban telt. A találkozót teljes mértékben eredményesnek ítélem, a felismeréseknek és nyugtatólag ható megerősítéseknek köszönhetően. Adélt minden tekintetben a segítő szakmára termett személyiségnek érzem”

Nóri

„Kedves Adél! Amikor leültünk beszélgetni, egy katyvasz volt a fejemben a témámmal kapcsolatban.
Nagyrészt, csak amolyan „érzet” szinten volt meg valahol hátul, halvány gondolatok, elképzelések, némi lelkesedés, és bizonyos félelmek formájában. Ezek miatt a félelmek miatt megnyugvásra vágytam.

Ahogy haladt a beszélgetés, egyre inkább tisztult a kép.

Olyan volt, mint amikor el akarunk jutni valahová, de fogalmunk sincs, hogy hol vagyunk jelenleg (sőt azt sem tudjuk, hogy fogalmunk sincs hol vagyunk jelenleg) és térképünk sincs, majd jön valaki, kezünkbe nyom egy térképet, amin van egy nagy piros pötty „ön itt áll” felirattal. Majd, ha tovább futtatjuk a tekintetünket ezen a térképen, akkor látunk egy másik piros pöttyöt is „Ön ide igyekszik” felirattal. Megnyugtató. Nagyon megnyugtató.

Köszönöm szépen!”

Kriszta

„Az első coaching alkalommal nem tudtam, vajon a téma esetleg túlságosan tág lesz-e, de Adél a kérdésekkel valahogy irányt tudott szabni a beszélgetés menetének. Rögtön a kezdetekkor új nézőpontot adott, és következetesen igyekezett tisztázni, hogy mit értek bizonyos fogalmakon, ami segített tisztábban látni a problémát. Nem akarta az ő megoldásait és gondolatait a számba adni, türelmesen kivárta, amíg bennem megformálódik egy-egy válasz. Úgy ért véget az egy óra, hogy azt érzem, lett min gondolkodnom.”

Zoli

„Konkrét témával és be kell vallanom, némi feszültséggel érkeztem a megbeszélt találkozóra, amely meg is szűnt, ahogy kezet fogtunk és találkozott a tekintetünk. Otthonosan ismerősnek tűnt a környezet és biztonságban  éreztem magam nála az első pillanatól kezdve, és ahogy elkezdtünk beszélgetni megtapasztalhattam a figyelmét is. A válaszaimat időnként értelmezve vezette a beszélgetésünket az elején megfogalmazott célok felé, teret adva kitérőknek, reagálva nonverbális jeleimre, mindezt nem tolakodó kíváncsisággal. Jó volt vele beszélgetnem. Érezni érdeklődő figyelmét, elfogadó személyiségét,  a kérdésein és beszélgetés vezetésén keresztül megtapasztalt felkészültségét. Mindenképpen hasznosnak ítélem meg az alkalmat és várom a folytatást. ” … köszönöm, szerető öleléssel ?”

Rita

„Kedves Adél,
szeretném megköszönni a mai lehetőséget!

A beszélgetés kezdetétől biztonságos közegben éreztem magam, bizalmat ébresztettél bennem.
A kérdéseid célirányosak voltak, előcsalogattak belőlem olyan gondolatokat, érzéseket, melyeket eddig nem tudtam magamnak úgy megfogalmazni, ahogy ez a konzultáció közben megtörtént. Több felismeréssel is gazdagabb lettem a beszélgetés végére, ami elégedettséggel tölt el, pedig tudom, az önmunka nehezebb része még hátra van. Várom a következő talalkozást! „

Terézia

„Szia Adél, házi teljesítve?

A hétfői üléssel kapcsolatban alapvetően pozitív tapasztalatom volt.  A no-nonsense hozzáállás a részedről, ahogy errefelé mondják, sokat segített a negatív, szabotáló gondolatok kiiktatásában és következésképp nagyon motiváló volt. Terézia”

Lilla

„A mai alkalom 10-es skálán  10 -es értékelés lenne. Nagyon jól és hatékonyan csináltad! A rugalmas váltás egyik módszerből a másikba jó ötlet volt (de szerintem kihagyhatod azt, hogy ezt közlöd velem, mert nekem mindegy hogy milyen módszerrel csinálod, csak hatékony legyen). Ennyit jeleznék vissza számodra a mai alkalom után és KÖSZÖNÖM! .”

Fruzsi

„Nagyon hasznos volt számomra az egy óra konzultáció. Adél tökéletesen megfogalmazott kérdésekkel csalogatta elő belőlem a megoldandó dolgaimmal kapcsolatos válaszokat. Bátran ajánlom mindenkinek, aki nem tud egyről a kettőre lépni vagy csak szimplán össze akarja szedni élete darabkáit, hogy egy teljes egészet tudjon alkotni.”

Üdvözöllek!

Till Adél vagyok.

18 éve foglalkozom professzionálisan a hozzám forduló kliensekkel, de amióta az eszemet tudom mindig fontos szerepet játszott az életemben a másokra való odafigyelés.

Mindig olyan rendszereket kerestem, keresek, melyek önmagukban is szélesebb spektrumon szolgálnak, de más módszerekkel együtt is használhatóak. Alapvetéseik beleillenek az általam megfogalmazott világnézetbe, használatukkal hiteles lehetek és éppúgy szolgálják a saját fejlődésem, mint a klienseim jóllétét.

Több, négy éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közvetlen munkatársaként. 2023-tól az Ultrarövid terápiás konzulens képzés oktatói csapatának is tagja vagyok, mint operatív és szakmai koordinátor.

Az Ultrarövid terápiás konzultáció és az Integrál szemléletű kísérő beszélgetések alkalmazásával egy olyan átfogó lehetőséget tudok kínálni kliemseimnek, ami múltat, jelent és jövőt összehangolva mutat utat életük bármely területén jelentkező feladatok megoldására.

Üdvözöllek!

Till Adél vagyok.

18 éve foglalkozom professzionálisan a hozzám forduló kliensekkel, de amióta az eszemet tudom mindig fontos szerepet játszott az életemben a másokra való odafigyelés.

Mindig olyan rendszereket kerestem, keresek, melyek önmagukban is szélesebb spektrumon szolgálnak, de más módszerekkel együtt is használhatóak. Alapvetéseik beleillenek az általam megfogalmazott világnézetbe, használatukkal hiteles lehetek és éppúgy szolgálják a saját fejlődésem, mint a klienseim jóllétét.

Több, négy éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közvetlen munkatársaként. 2023-tól az Ultrarövid terápiás konzulens képzés oktatói csapatának is tagja vagyok, mint operatív és szakmai koordinátor.

Az Ultrarövid terápiás konzultáció és az Integrál szemléletű kísérő beszélgetések alkalmazásával egy olyan átfogó lehetőséget tudok kínálni kliemseimnek, ami múltat, jelent és jövőt összehangolva mutat utat életük bármely területén jelentkező feladatok megoldására.

Telefon

+36 20 57 17 826

E-mail

info@tilladel.hu

Cím

1023 BP, Ürömi u.

© Till Adél

Minden jog fenntartva.