Coaching 

Cél – Struktúra – Lépések

 

Személyesen és online

 

Addig vagyok veled és kísérlek a célod elérése felé vezető úton, amíg kéred. Ezalatt úgy dolgozom, hogy minél hamarabb nélkülem is tovább tudj menni, és a tapasztaltak, tanultak alapján saját erőd tudd használni és képes legyél ebben önállóan fejleszteni magad.

 

 

Addig vagyok veled és kísérlek a célod elérése felé vezető úton, amíg kéred. Ezalatt úgy dolgozom, hogy minél hamarabb nélkülem is tovább tudj menni, és a tanultak alapján saját erőd tudd használni és fejleszteni magad.

 

Célja

A coaching célja, hogy az általad vizionált célt a leghatékonyabban és a lehető legrövidebb idő alatt érd el.
Feltár és rendez olyan benned rejlő információkat, melyeknek a struktúrálásával könnyebben átláthatod az adott életterületet és megoldást találsz a következő lépésedhez.

 

Leggyakoribb témák, amivel hozzám fordulhatsz

Karrier kérdésesk – változások és elakadások
Életvezetési témák
Nőiességgel kapcsolatos témák

 

Mikor érdemes a coachingot választanod?

Ha eredményesebben akarsz teljesíteni. Gyorsabban akarod a kitűzött célod megvalósítani, fókuszáltan, a leghatékonyabb energiabefektetéssel.
Ha szert akarsz tenni egyfajta mentális állóképességre, amivel továbbfejlesztheted magad a tudatos gondolkodásban és célorientált cselekvésben.

 

Érdemes-e többszöri alkalommal elmenni coaching ülésre?

Az edzés egy folyamat. Célja a folyamatos információszerzés, azok integrálása, a döntések hatékonyságának cselekvések általi megtapasztalása, elemzése. Fejlődés és a további lépések megtervezése.
Hogy hány alkalom lesz az, amire szükséged lesz a te döntésed, amit befolyásol, hogy honnan hova szeretnel eljutni.

Visszajelzések

“A hétfői üléssel kapcsolatban alapvetően pozitív tapasztalatom volt.  A no-nonsense hozzáállás a részedről, ahogy errefelé mondják, sokat segített a negatív, szabotáló gondolatok kiiktatásában és következésképp nagyon motiváló volt.”

Terézia

“Ahogy haladt a beszélgetés, egyre inkább tisztult a kép.

Olyan volt, mint amikor el akarunk jutni valahová, de fogalmunk sincs, hogy hol vagyunk jelenleg (sőt azt sem tudjuk, hogy fogalmunk sincs hol vagyunk jelenleg) és térképünk sincs, majd jön valaki, kezünkbe nyom egy térképet, amin van egy nagy piros pötty „ön itt áll” felirattal. Majd, ha tovább futtatjuk a tekintetünket ezen a térképen, akkor látunk egy másik piros pöttyöt is „Ön ide igyekszik” felirattal. Megnyugtató. Nagyon megnyugtató.”

Nóri

Technikai információk

Választható időtartam coaching ülésekre:
60 – 120 perc

Bejeletkezés: +36 20 57 17 826

Időpont lehetőség: igény szerint
Személyesen és online

Ha maradt kérdésed az coaching üléssal kapcsolatban, vagy bármilyen további információra van szükséged az info@tilladel.hu e-mail címrae írhatsz nekem.

Ha a telefonbeszélgetést választod szívesen fogadom a hívásod.

 

Cím

1023 Budapest,
Ürömi u.

Telefon

+36 20 57 17 826

Email

info@tilladel.hu

A Coaching és én

 

 

 

Nagyon inspriráló számomra látni azt a folyamatot, ahogyan az ügyfeleim a mentális edzések által feltöltődnek energiával és hogy hogyan hívják elő azokat a képességeiket, melyek által gyorsabban és hatékonyabban jutnak el a kitűzött célig.

Till Adél
+36 20 57 17 826

A Coaching és én

Lassan egy éve, hogy Ábri Judit MA, MCC (Coaching Határok Nélkül) munkatársa vagyok. A vele való közös munka általi ismeretek megszerzése hozta azt az igényemet, hogy kiegészítsem tudásomat a coaching ismeretekkel.

Nagyon inspriráló számomra látni azt a folyamatot, ahogyan az ügyfeleim a mentális edzés által feltöltődnek energiával és hívják elő azokat a képességeiket, melyek által gyorsabban és hatékonyabban jutnak el a kitűzött célig.

Till Adél
+36 20 57 17 826