Megindító történet… Visszajelzés egy kliensem tollából.
…hogy mit adhat, mit oldhat egyetlen kétórás Ultrarövid terápiás konzultáció.

„Lezárás. 44 éve eltemetett mocsok, bűz, szenny exhumálása. Egy ártatlan, tiszta gyermeki lélek kihantolása a bűn és bűnhődés pusztító, önsorsrontó terhe alól, hogy végre újra életre kelhessen, ami egyszer ép és érintetlen volt. Mikor még boldogan akasztotta a fülére a romlatlan cseresznyeikreket. A kedvenc hajgumiját is piros cseresznyepár díszítette, amivel édesanyja pajkos fürtjeit két huncut copfba összefogta. Az idilli emlékképet Adél, a választott UT konzulens adta vissza számára egy szeletként az elvesztett gyermeki világából, az ártatlanság korszakából. Kerek 4 év jutott neki.

A később újra és újra menetrendszerűen megérkező abúzusról csak 49 évesen tudatosult benne, hogy mi is történt vele valójában, annak az összes velejárójával együtt; Egy látszólag teljesen nem odavágó munkahelyi krízis hatására. Nem értette, miért tartja elviselhetetlennek az auditot, és miért érzi úgy minden egyes ellenőrzésnél, mintha testnyílásmotozást hajtanának végre az auditorok. Míg rá nem ébredt a tudattalan szavakban testet öltő üzenetére és egy négyéves korában történt eseményre, amellyel együtt még további kettőt is elérhetetlen mélységben temetett el magában. Addigi életét az önfeladás, az önszabotázs, az önkontroll túlzásba vitele, máskor annak teljes hiánya határozta meg. A téma nehezen emészthető, és valami miatt úgy érezte, egy helyen teheti le nyugodt szívvel. Adélnál.”

Most itt vagyok, újra tisztán, megmosdatva, a fenti rólam szóló általam írt leírásban kellő távolságból és mély megértéssel szemlélve a velem történteket.

Köszönöm neked Adél, hogy AD-tál, hogy ÉL-hessek.”
Karina

∼·∼
Kérlek, ha megosztod, tedd azt minden változtatás nélkül a forrás megjelölésével.
Köszönöm
Till Adél