Egyéni konzultáció

Ultrarövid terápiás konzultáció (UT)
Coaching

 

Személyes és online

 

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Till Adél vagyok.

18 éve foglalkozom professzionálisan a hozzám forduló kliensekkel, de amióta az eszemet tudom mindig fontos szerepet játszott az életemben a másokra való odafigyelés.

Mindig olyan rendszereket kerestem, keresek, melyek önmagukban is szélesebb spektrumon szolgálnak, de más módszerekkel együtt is használhatóak. Alapvetéseik beleillenek az általam megfogalmazott világnézetbe, használatukkal hiteles lehetek és éppúgy szolgálják a saját fejlődésem, mint a klienseim jóllétét.

Négy éve dolgozom Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta közvetlen munkatársaként. A vele való együttműködés ideje alatt közeli betekintést nyertem az általa megalkotott és egyéni konzultációihoz használt rendszerbe, amit ő Ultrarövid Terápiának® nevezett el.

Az Ultrarövid terápiás konzultáció és a coaching használatával egy olyan átfogó lehetőséget tudok kínálni kliemseimnek, ami múltat, jelent és jövőt összehangolva mutat utat életük bármely területén jelentkező feladatok megoldására.

A múlt és a jövő

Mikor melyik lehetőséget válaszd

 

A múlt

és a jövő

Mikor melyik lehetőséget válaszd

 

Gyors – Mély – Hatékony

 

Az Ultrarövid terápiás konzultációt (UT) akkor válaszd, ha a múlt felé szeretnél nézni.
Ha olyan  életedet megakasztó, feladattal állsz szemben, amire megoldást még nem találtál és érzékelésed azt jelzi, hogy egy korábbi életeseményedből származó minta elengedése lehet a válasz a kérdésedre. Ez érvényes akkor is, ha testi tüneted akadályoz és kialakulásának az okára szeretnél rájönni.

 Cél – Struktúra – Lépések

 

A coaching edzés a jövőre, a célod elérésére.
Állapotfelmérés, kalkuláció, rendszerezés… Egy olyasfajta, a coachoddal való együtt gondolkodás, ami által tisztán kirajzolódik honnan hova akarsz eljutni, ahhoz milyen eszközeid vannak, mire van még szükséged és hogyan találod meg a hiányzó részeket, hogy elérd a célod. …hogy milyen döntéseket szükséges meghoznod itt a jelenben, hogy azt a jövőt teremtsd meg magadnak, amit elképzeltél.

Visszajelzések

“És elkezdődik a “vallatás”. Igen. Szelíden. Okosan. Kedvesen. Szépen. Mintha egész életében ezt csinálta volna. Az Adél. Ultrarövid terápiás konzulens. Így született, hogy érti és tudja az embert. Megtalál, belém talál, átlát rajtam egy pillanat alatt.” 

Anna (UT)

“Nagyon hasznos volt számomra az egy óra konzultáció. Adél tökéletesen megfogalmazott kérdésekkel csalogatta elő belőlem a megoldandó dolgaimmal kapcsolatos válaszokat. Bátran ajánlom mindenkinek, aki nem tud egyről a kettőre lépni vagy csak szimplán össze akarja szedni élete darabkáit, hogy egy teljes egészet tudjon alkotni.”

Fruzsi (Coaching)

“Bámulatos, ahogy a kusza gondolat- és történetfoszlányokból azonnal azonosítottad a lényeget, ahogy bevezettél a felszabadító térbe, ahol a mélyen szunnyadó érzések és gondolatok mondatokká formálódva hirtelen a felszínre törtek. Ezen a téren még soha életemben nem áradt belőlem így a szó, és nem volt részem ilyen szédületesen gyors megértés-élményben.”

Eszter (UT)

“Témavezetése ragyogó volt, beszélgetésünk során végig az engem foglalkoztató kérdésekről, előrevivő mozzanatokról tárgyaltunk. Kérdései jól irányzottak, lényegre törőek és a téma minél szélesebb feltárását segítőek voltak. Az elgondolkodtató kérdések megválaszolását Adél részéről korrekt összefoglalások követték.
Adélt minden tekintetben a segítő szakmára termett személyiségnek érzem.”

Eszter (Coahing)

Cím

1023 Budapest,
Ürömi u.

Telefon

+36 20 57 17 826

Email

info@tilladel.hu